Att välja rätt julstjärna

Jag har flängt till butiker och verkligen letat efter efter den perfekta adventstjärnan. Här är några kandidater jag haft. 

Den stora till vänster kollade jag på. Stjärnan hängande längst ned till höger köpte jag på Ica men lämnade tillbaka, superfin men inte tillräckligt stor. 

Denna gillade jag såå mycket men till våra fönster kändes den för liten. Ska dock ha den i fönstret i köket för där har vi den fina ljusslingans  som syns inifrån så då förstör en stor stjärna sikten ut :) 

VINNAREN BLEV.. 


Denna fina från Clas ohlssons. Stjärnan ska sitta lite längre ned sen när vi plockar upp dem igen. Blev sååå sugen att sätta upp allt men det får vänta några veckor till. Kommer bli så grymt mysigt med två stora stjärnor i vardagsrummet :) fönstren är 150 cm breda och stjärnans mått är 100 cm så det blev bra tillslut :) 


Vad har ni ? Sjärnor, ljusstakar eller något annat ? :) 

Dagens pyssel

Idag fick jag äntligen till planteringen av blommorna, eller ja plantering.. Satte ned krukan och grejade med belysningen. Tycker det blev jättebra med tanke på att vi saknar balkong men ändå ville ha något höstigt och juligt vid fönstren. Vi bor på bottenvåningen i ett mindre flerfamiljshus :) älskar vår lägenhet och så glad att jag hittat ett boende som jag trivs i :) 

Extremt tidig med julbelysningen i år men det är så mörkt och lite belysning är faktiskt inte så farligt :) väntar däremot med julsaker till mitten sv november. Bara 2 veckor kvar !! :) 

Jul på jotex

Inget slår de klassiska hederliga katalogerna som postorderföretagen skickar hem. När jag var liten så älskade jag att mysa in mig med en katalog och kryssa för allt jag ville ha. Idag kom jotex katalog hem fullt med julinspiration. Passade perfekt nu när min feber bara rusar och halsen vägrar att bli bättre. Ha en fin dag <3