H&M Home. Jul 2017

H&M har presenterat årets julkollektion och det ser väldigt lovande ut. Deras stil går mot klassisk jul och en av bilderna har de gröna gardiner, precis som jag tänkt ha i år. Riktigt fina bilder och jag får massor av inspiration ! : ) vad tycker ni ? Bilder från H&M. 

Julgardiner

2 år i rad har jag velat fram och tillbaka med att införskaffa julgardiner. Nu har jag köpt mig höstgardiner som faktiskt kommer få vara kvar över jul. Nämligen gröna sammetsgardiner. Så sjukt mysiga gardiner och jag tror det kommer bli riktigt fint med stjärnorna, röda kuddar och liknande. Förgående år har min inredning kring jul varit mycket vitt och rött, men i år byts det ut till grönt,rött och grått. Tror det kommer bli riktigt bra :)  

Svårt att fånga hur mysigt och ombonat det blev med gardinerna  men känslan är verkligen väldigt ombonad och vi håller även på gör om i hela vardagsrummet så nya möbler ska införskaffas :) gardinerna skall även läggas upp. Supernöjd är jag i alla fall och nu går jakten vidare på röda fina kuddar, röd pläd och lite mer mysiga dekorationer. :) 

Rusta jul 2017

Jag börjar årets första riktiga julinlägg med att visa lite pressbilder från rusta. Oftast har rusta lika sortiment varje år med några nytillskott. I år kommer rusta sälja jultröjor, så himla roligt ! : )